Talajtérkép

Tisztelt Olvasó kedves leendő Ügyfelünk!

Teljes kapacitással dolgozunk továbbra is a jelenlegi egészségügyi helyzetben. Vigyázzon Magára és másokra is! Jó egészséget!

Köszöntjük Önt a talajmechanikai vizsgálatainkat összegző térképen!

Jelen térképrendszeren mutatjuk be és ábrázoljuk a cégünk által az évek során végzett több 100 talajmechanikai feltárás (dinamikus könnyű szondázás és fúrás) részleges eredményeit. Az itt közzétett adatok tájékoztató jelleggel mutatják be a helyi talaj és talajvíz viszonyokat. (A térképen jelölt vizsgálati pontok nem egyeznek meg a valós vizsgálati pontok helyeivel, a térképi pontok az eredeti mérés helyétől pár 100 m távolságra kerültek elhelyezésre.) További fontos tudnivaló, hogy a méréseink konkrét időszakban készültek, így azok a pillanatnyi viszonyokat mutatják, ezt legfőbbképp a talajvíz viszonyok változása miatt fontos megjegyezni.
A vizsgálatokat az ország teljes területén szükség szerint elvégezzük, valamint igény esetén megfelelő feltételek mellett külföldi vizsgálatok elvégzését is vállaljuk.

A térképen való keresés menete:

1021_00019_1807_Hűvösvölgyi út=Ir. szám_Sorsz._Vizsgálat dátuma ÉÉHH_utca név
A keresőbe kérem írja be a keresett település irányító számát vagy az utca nevet, és a rendszer automatikusan kidobja a lehetséges találatokat ( a keresőmenü legördülő ablakában), majd a megfelelő színnel jelölt elemek közül válassza ki az Önnek megfelelő elemet. A kiválasztott elemre kattintva meg tudja nézni az adott helyhez feltöltött vizsgálati eredményeket.

A térképrendszerre feltöltött elemek tervezéshez fel nem használhatóak, azok csak közelítő megoldást nyújthatnak a leendő új alapozási szerkezetek megoldásaihoz, vagy meglévő szerkezetek vizsgálatához. Minden esetben szükséges talajmechanikai vizsgálat, melynek mennyiségét és milyenségét a talajmechanikus szakember dönti el annak függvényében, hogy milyen műszaki feladatot ( új építkezés, hozzáépítés, ráépítés, szerkezet megerősítés, épületsüllyedési probléma) kíván a Megrendelő elvégezni.

A térképrendszer folyamatosan bővülni fog az elkövetkezendő időszakban!

Bővebb információkért kérjük keressen fel minket a +36-30-695-8120-as vagy a +36-30-427-92-81-es irodai telefonszámon, vagy kérjük írjon e-mailt a zoltan.szabo@muszasi.hu címre.

Köszönöm, hogy elolvasta ezt a kis bemutatót!
További kellemes napot és jó böngészést!

Üdvözlettel
Muszasi Kft. csapata

A talajtérkép: