Rólunk

Szabó Zoltán

tulajdonos, ügyvezető

Okleveles építőmérnök, vezető tervező, tartószerkezeti szakértő, igazságügyi szakértő, talajmechanikus szakértő.
Felelős műszaki vezető, műszaki ellenőr
MK. Nytsz.: 07-0318

1963-ban születtem Székesfehérváron. Édesapám szintén szerkezetépítő mérnök volt, neki köszönhetően a tartószerkezetek már kisgyermek korom óta az életem részévé váltak.

A középiskolai Országos Szakmai Tanulmányi Verseny megnyerésével felvétel nélkül kerültem a Budapesti Műszaki Egyetemre. Az egyetemen szerkezetépítő mérnökként végeztem.

2003-ban saját vállalkozásként megalapítottam a Muszasi Kft-t.  Nagyon sok szerkezet megerősítési tervezési feladattal kerestek meg, ezek megoldásainál a szerkezettervezést már nagyban segítette a korábbi évek alatt megszerzett kivitelezői és szakipari technológiai tapasztalatom. Ebben az időben sokféle új alap megerősítési feladatot kapott a cégem, sokszor az hátráltatta a munkát hogy nem volt teljes összhang a statikus és a talajmechanikus között. Ezt kiküszöbölvén tovább képeztem magam talajmechanikai, geotechnikai szakirányban is.

A megtervezett erősítéseket már részben a saját cégem kivitelezte. Több saját egyéni szerkezet megerősítési eljárást fejlesztettem ki, többek között az egyedülállóan biztonságos megoldást kínáló MUSZASI sajtolt cölöpös (MS cölöp) alap megerősítési eljárást.

MUSZASI SZERKEZETMEGERŐSÍTŐ Kft. 2016-ban kezdte meg működését a MUSZASI KFT alcégeként.