Monolit keresztdonga

Új fejlesztés a monolit acélzsalus kereszt donga. A méretsablonba készített acélzsalu több méretben gyártjuk. A műhelyben előre gyártott acél zsalu a helyszínen könnyen, gyorsa összeszerelhető. Az összeszerelt acél sablon pillérekre, falakra támaszkodik. Ebből adódóan készülhet keresztdongával, illetve hosszdongával lefedett tér is, valamint ezek korlátlan variációi.


Az elkészült zsaluzatra, az acélháló elhelyezése és rögzítése után kéregbeton kerül. A donga alátámasztására szolgáló falak, pillérek készülhetnek monolit technológiával, illetve zsalukőből is. Belső felületük lehet „téglával” burkolt, meszelt illetve egyéni ízlés szerint kialakított.
Mivel a belmagasság jellemzően a donga alátámasztására szolgáló oszlopok, térdfalak magasságától függ, ezért nem csak kisebb, hanem nagyobb borászatok számára is javasolt. Ezen kívül használható raktárkén illetve kiegészítő létesítményekkel vendéglők, borozók közönség tereiként is.


Megrendelőink részére ingyenes helyszíni szemlét biztosítunk és ajánlatot adunk. Megrendelés esetén szakembereink elkészítik a donga terveit, zsaluzatát valamint a helyszíni kivitelezést is vállaljuk.